This Manlul of The Month is well deserved. The protagonist is Miguel Bonet, an exemplery entrepeneur but most important, a great friend and the best adventure sidekick. Describing him is not easy because he does so many different things and practices so many sports… He’s been creating companies since he was 18 and he is always thinking about a new project to develope, a delicious dish to cook or about the mountain he is going to climb next. With such active body and mind it’s not rare he’s always suceeded in his business adventures so far. At the moment, he is developing “Better Pop Up”, a company dedicated to creating ephemeral spaces; shops and restaurants . Very original proposals brough to life with great care, where everything is studied to the millimeter, from the brands Miguel and his partners choose to get involved with "August" or "The House" to the impeccable selection of chefs that lead "The Table by". Bonet is passionate about cuisine and he really enjoys going to the local market in search of the best fish or the most tender meat and surprising his friends with his culinary skills, everything paired with the right wine. Miguel is an hedonist who loves to enjoy life and the good things it offers. After a few years of hard work he just took a three month break to get lost in Asia on a surf trip. Now he’s back in full force to further develop his ideas. Good luck Miguel!.
Este mes el Manlul Of The Month es bien merecido. El protagonista se llama Miguel Bonet, empresario y sobretodo gran amigo y compañero de aventuras. La verdad es que no sé muy bien cómo empezar a describirle ya que hace tal cantidad de cosas y tantos deportes que es difícil saber qué destacar. Creador de empresas desde los 18 años está todo el día pensando qué hacer, qué cocinar o qué montaña escalar. Con una mente y un cuerpo tan activos es normal que su trayectoria como emprendedor le haya ido así de bien. Actualmente está inmerso en el desarrollo de Better Pop Ups, una empresa dedicada a crear espacios, tiendas y restaurantes efímeros. Una idea de compañía muy original y llevada a cabo con mucho cuidado ya que todo está estudiado al milímetro, desde las marcas que Miguel y sus socios seleccionan para participar en "August" o "The House", hasta el gusto y ojo que ponen al escoger los chefs que participan en "The Table by".
Bonet es un loco de la cocina, le apasiona ir al mercado y comprar el mejor pescado que encuentre o la entraña más sabrosa para cocinar y sorprender a los amigos con sus dotes culinarias. Todo tiene que estar regado con un buen vino porque Miguel es un hedonista al que le encanta disfrutar de la vida y de las cosas buenas que le ofrece. Después de unos años de mucho trabajo acaba de tomarse un respiro para perderse tres meses por Asia y mejorar su técnica como surfista. Ahora vuelve con mucha fuerza para seguir desarrollando sus ideas. ¡Buena suerte Miguel!.
No hay comentarios:
Publicar un comentario